Peer ondersteunt PG-organisaties

Peer Accountants biedt een aanbod op maat voor Patiënten- en Gehandicaptenorganisaties, in nauwe samenwerking met PGOsupport.

Zo heb je als PG-organisatie je handen vrij voor je kerntaken zoals lotgenotencontact, informatievoorziening en belangenbehartiging.

We kunnen je organisatie 100% “ontzorgen” door de boekhouding, de financiële verslaglegging en de ledenadministratie over te nemen. En we zijn we graag je  klankbord en adviseur.

De meerwaarde van Peer Accountants:

  • Efficiënt. We integreren de boekhouding, de begroting, ook op projectniveau. Nooit meer dubbel werk.
  • Makkelijk. Het kan zelfs papierloos! Met onze apps op je telefoon en computer hoef je vrijwel niets meer zelf te doen.
  • Bereikbaar en snel. We zijn altijd telefonisch bereikbaar op kantooruren. Op mails reageren we uiterlijk de volgende werkdag. We trekken meteen aan de bel als dat nodig is.
  • Oplossingsgericht. De administratie door omstandigheden niet meer up-to-date? Wij kijken vooruit en samen lossen we het op.
  • Cijfers vertellen een verhaal. We geven graag advies, gevraagd én ongevraagd. Subsidie nog niet volledig besteed? Wij trekken tijdig aan de bel.
  • Voor én door. Peer schept op het eigen kantoor volwaardige banen voor (assistent-)accountants die een chronische ziekte of handicap hebben.
  • Hoge kwaliteit voor een schappelijke prijs. We helpen veel PG-organisaties en zetten daarbij innovatieve IT-oplossingen in. Bij Peer Accountants gaan kwaliteit en kostenbesparing daarom hand in hand.
peer administratie-1_D klein

“Voor mij draait het om communicatie en vertrouwen. Met automatisering en administratie raak je aan het hart van de organisatie.”

Nick Buisman, accountmanager PG-desk Peer

Eens oriënterend praten?
Neem gerust contact op met accountmanager PG Nick Buisman, of directeur Otto Reuchlin: 020 30 90 399, of 06 432 89 460. 
 Je kunt ook mailen, naar: klantcontact@peer-groep.nl.