Over Peer

Peer is een administratie- en advieskantoor met twee missies. Allereerst is dat topkwaliteit leveren voor onze klanten met onze dienstverlening. Daarnaast zijn we een Social Enterprise, wat bij ons betekent dat we banen scheppen voor hoogopgeleid talent dat een steuntje in de rug nodig heeft. Mensen met fysieke handicap, mensen met autisme, of vluchtelingen die mogen werken (statushouders) – allemaal steengoed in cijfers, boekhouding en IT.

Klant worden bij Peer betekent dus toegang tot eersteklas administratie en advies, én een bijdrage leveren aan maatschappelijk verantwoord, betekenisvol ondernemen. 

Peer is de huisarts voor de directeur, manager, of bestuurder. We lossen zo veel mogelijk zelf met je op en waar nodig verwijzen we door naar specialisten. Daarvoor werken we samen met externe deskundigen op het gebied van administratie, belastingen, IT, HR, financiering en juridische zaken.

Toffe Peer

Een peer is die eigenzinnige vrucht die lijkt op een omgekeerd gloeilampje. Tegelijkertijd is het het Engelse woord voor ‘gelijke’. Die omschrijving vat onze kernkwaliteiten goed samen: hoffelijk, intelligent en eigenzinnig.

Hoe wij werken

Bij Peer doen we nog aan ouderwetse team spirit. Iedereen doet waar hij of zij goed in is en samen kunnen we alles. Heel gewoon eigenlijk, vinden wij.

Zo werken we ook met onze klanten. We geloven in een nauwe samenwerking, waarbij wij de voorzetten en steekpassjes geven waaruit jij kunt scoren. 

O ja, en we zijn altijd bereikbaar voor vragen en vraagjes. Bel gerust. E-mails krijgen uiterlijk de volgende werkdag een reactie.

Peer is aspirant-lid van de NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen én lid van Social Enterprise NL. Dat zijn de werelden die wij bij elkaar brengen.

Onze medewerkers

Op 21 april 2015 openden staatssecretaris Jetta Klijnsma en de Amsterdamse wethouder Arjan Vliegenthart ons lab.