Over Peer Accountants

Peer is een accountancy- en advieskantoor met twee missies. Allereerst is dat topkwaliteit leveren voor onze klanten met onze dienstverlening. Daarnaast zijn we een Social Enterprise, wat bij ons betekent dat we banen scheppen voor hoogopgeleid talent dat een steuntje in de rug nodig heeft. (Assistent-)accountants en fiscalisten met fysieke handicap, mensen met autisme, of vluchtelingen die mogen werken (statushouders) – allemaal steengoed in cijfers, boekhouding en IT.

Klant worden bij Peer betekent dus toegang tot eersteklas accountancy en advies, én een bijdrage leveren aan maatschappelijk verantwoord, betekenisvol ondernemen. 

Peer is de huisarts voor de directeur, manager en bestuurder. We lossen zo veel mogelijk zelf met je op en waar nodig verwijzen we door naar specialisten. Daarvoor werken we samen met onder meet Auxilium Advies, Upsmart en verschillende RA-accountancykantoren.

Toffe Peer

Een peer is die eigenzinnige vrucht die lijkt op een omgekeerd gloeilampje. Tegelijkertijd is het het Engelse woord voor ‘gelijke’. Die omschrijving vat onze kernkwaliteiten goed samen: hoffelijk, intelligent en eigenzinnig.

Hoe wij werken

Bij Peer Accountants doen we nog aan ouderwetse team spirit. Iedereen doet waar hij of zij goed in is en samen kunnen we alles. Heel gewoon eigenlijk, vinden wij.

Zo werken we ook met onze klanten. We geloven in een nauwe samenwerking, waarbij wij de voorzetten en steekpassjes geven waaruit jij kunt scoren. 

O ja, en we zijn altijd bereikbaar voor vragen en vraagjes. Bel gerust. E-mails krijgen uiterlijk de volgende werkdag een reactie.

Peer Accountants staat onder toezicht van de NBA (de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants)  én is lid van Social Enterprise NL. Dat zijn de werelden die wij bij elkaar brengen. Niet voor niets vinden wij hoffelijkheid zo belangrijk!

Onze medewerkers

Op 21 april 2015 openden staatssecretaris Jetta Klijnsma en de Amsterdamse wethouder Arjan Vliegenthart ons lab.