Over Ons

Onze maatschappelijke missie

Wij zijn een team van hoogopgeleide en talentvolle (assistent)accountants en fiscalisten. We hechten grote waarde aan persoonlijk en eerlijk contact en zijn maatschappelijk betrokken. 

Peer schept vaste banen op het eigen kantoor voor hoogopgeleid talent dat een steuntje in de rug nodig heeft. 

Bij ons draait het om meer dan alleen kwaliteit leveren en staat werkplezier voorop. Wij geloven in ondernemen met hart en ziel en vinden dat iedereen in onze samenleving mee moet kunnen doen. Ook als je door persoonlijke omstandigheden tijdelijk buiten de arbeidsmarkt bent gevallen, een beperking hebt, of je land hebt moeten ontvluchten. En onze medewerkers krijgen na een aanloopperiode een vast dienstverband, zodat ze ook écht de kans hebben om mee te doen.

Onze klanten hebben in veel gevallen de ambitie om door te groeien en zijn veelal maatschappelijk gedreven ondernemingen, goede doelen-stichtingen en zorgorganisaties tot zo’n 75 fte. Ze weerspiegelen wie wij zijn: ondernemers met een sociaal hart.

Erkende Social Enterprise

Wij zijn een bekende en breed erkende sociale onderneming. Daarom zijn wij aangesloten bij Social Enterprise NL, hebben we het PSO 30+ certificaat en zitten we in de procedure voor erkenning door de Code Sociale Ondernemingen. Daarnaast publiceren wij jaarlijks een impactmeting.

Maak kennis met ons team

Anh-Hao Tran

Fiscalist

Ik werk bij Peer omdat ik klanten graag ondersteun bij hun fiscale zaken en ons sociale aspect belangrijk vind. Het is ‘eerlijk’ werk en heb leuke collega’s. Daarnaast hou ik van gamen, rubiks cube uitdagingen oplossen en spreadsheets bouwen.

Fedor Boere

Fedor Boere

Assistent accountant

Ik hou erg van fietsen en ga dus ook altijd met de fiets naar mijn werk. Naast mijn werk bij Peer doe ik een ICT-opleiding aan de Open Universiteit. Mijn bachelorsdiploma is in zicht. Wat ik erg fijn vind bij Peer is de dagelijkse structuur en dat ik me op persoonlijk vlak goed kan ontwikkelen.
Nellie van den Berg

Nellie van den Berg

Teamleider

In mijn functie bij Peer komt alles samen uit voorgaande jaren: werken in de accountancy, het coachen van hooggevoelige mensen en het samenwerken vanuit een sociale visie op basis van respect en gelijkwaardigheid. Ik ben graag in de natuur en wandel en fiets dan ook vaak in de duinen, het bos en langs zee. Daarnaast houd ik van lezen, dansen, zingen en pianospelen.

Zaher Kwefatieh

Coördinator boekhouding

Bij Peer krijg ik alle kansen om me te ontwikkelen, zowel qua werk als op sociaal vlak. Ik heb een andere culturele achtergrond en heb, sinds ik bij Peer werk, veel geleerd over de Nederlandse cultuur. Zeggen wat je vindt bijvoorbeeld.
Nu ons eerste kind op komst is, hopen we in de komende jaren een huis te kunnen kopen.
Otto Reuchlin

Otto Reuchlin

Oprichter en cultuurbewaker Peer

Bij Peer probeer ik er concreet voor te zorgen dat ieder teamlid maatschappelijk mee kan doen. Dat doe je het beste in een gewone betaalde baan die betekenisvol is. Om die reden heb ik Peer opgericht. Ook in mijn eigen leven is ‘erbij horen’ een thema.
In mijn vrije tijd zit ik soms op een racefiets en doe ik aan 5 Rhythms dansen. Ook ga ik op zaterdagmiddag graag naar Het Concertgebouw om van vernieuwende klassieke muziek te genieten.
Nick Buisman

Nick Buisman

Loonadministrateur, accountmanager patiëntenverenigingen, begeleider medewerkers

Ik vind het bijzonder om bij Peer te mogen werken en kan me erg goed vinden in onze kernwaarden: hoffelijk, betrokken en duurzaam. Ik vind het belangrijk om zorgvuldig met mensen om te gaan en voel me betrokken bij zowel collega’s als bij cliënten.
In mijn vrije tijd geniet ik van mijn kleinkinderen, volg ik de actualiteit en lees ik thrillers (en soms ook literatuur). Daarnaast speel ik als het even kan graag een potje rolstoeltennis.
Ben Kwast

Ben Kwast

Assistent accountant in opleiding

Na 36 jaar IT en marktonderzoek heb ik voor een hele andere richting gekozen, namelijk voor boekhouding. En dat is eigenlijk niet eens zo gek want ik heb altijd feeling met cijfers gehad.
Je vindt mij vaker in Het Concertgebouw of het Muziekgebouw aan ’t IJ dan ergens anders. Ik kan intens genieten van het werk van Wagner, Bruckner of Mahler, maar ook een symfonie van Tsjaikovski, Dvořák of moderne klassieke muziek vind ik fantastisch.
Nelleke Schuur

Nelleke Schuur

Operationeel manager

Het mooie aan Peer vind ik de missie van het bedrijf en het sociale hart. Ik heb het grootste deel van mijn leven gewerkt voor maatschappelijk betrokken organisaties en Peer sluit daar goed bij aan. Ik vind het een mooie uitdaging om het menselijke en het organisatorische samen te brengen en bij te dragen aan de hoffelijke dienstverlening van Peer.
In mijn vrije tijd ga ik graag naar de bioscoop of naar het theater, maak ik veel tijd voor familie en vrienden. Verder heb ik een brede interesse in persoonlijke en spirituele ontwikkeling en volg ik graag lezingen en cursussen op dat vlak.

In verband met de coronatijd hebben we nog niet alle medewerkers kunnen portretteren.

We respecteren de wens van de collega’s die liever niet op de website willen staan.