Peer adviseert over HR-vraagstukken en voert salarisadministratie voor klanten.

Salarisadministratie

Voor onze klanten voeren we salarisadministratie in een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk online systeem: Nmbrs. Via onze slimme software kunnen werkgever, werknemer en Peer Accountants makkelijk informatie uitwisselen. Zo kan je 24/7 salarisstroken en bijbehorende informatie raadplegen. Desgewenst kunnen we je personeelsdossiers volledig digitaliseren.

HR-advies

Je personeel is de ruggegraat van je bedrijf. Soms loop je daarbij tegen vragen of problemen aan. Peer Accountants informeert en adviseert je graag over HR zaken zoals ziekteverzuim, zwangerschapsverlof, of – het kan gebeuren – bij een arbeidsconflict.

Voor complexe vraagstukken werken we nauw samen met gespecialiseerde HR-adviseurs. 

 

Peer helpt je graag bij:

  • Vragen op het gebied van arbeidsrecht
  • Opstellen / beoordelen van arbeidsovereenkomsten
  • Pro-forma en/of loonkostenberekeningen
  • Aan- en afmelden van werknemers en het verzorgen van loonopgave(n) voor verzekeraar(s) of pensioenen
  • Opstellen van werkgeversverklaringen (bijvoorbeeld bij een hypotheek)

Onze HR-specialisten

Bel gerust met onze accountmanager HR en salarisadministratie Nick Buisman, op 020 30 90 399 of 06 12 60 23 81

Nick Buisman is de accountmanager salarisadministratie bij Peer (en de accountmanager voor PG-organisaties). Nick heeft inmiddels veertig jaar ervaring in financiële en personele administratie, en is toch pas 59 jaar jong 🙂 Hij zet zich met hart en ziel en met al zijn ervaring in om klanten én collega’s tot grote prestaties te brengen. “We werken natuurlijk steeds meer met geautomatiseerde systemen. Maar dat geeft juist ruimte om onze klanten nog beter en persoonlijker te kunnen helpen met alle vragen rond hun salarissen en personeel.”

Margot Freericks werkt als zelfstandig adviseur samen met Peer. Zij heeft meer dan vijftien jaar ervaring als HR-adviseur en -manager in verschillende sectoren: Life Science, Semiconductors en Fast Moving Consumer Goods. Ze behaalde haar bachelor degree HR aan de HAN. Ze geeft advies op uurbasis en is beschikbaar als interim. “Ik ben een bouwer. En ik hou ervan direct, pragmatisch en flexibel te werken.”